Colocatie

Iedereen heeft andere wensen en vereisten voor het plaatsten van servers. Of het nu alleen maar gaat om de goede beschikbaarheid of het niet op locatie hebben van hardware. Ook als uitwijk locatie en of redundantie door middel van fysiek twee of meerder locaties zijn goede redenen te benoemen. Ook een combinatie van Hybride kan tegenwoordig, een XEN of VmWare resource-pool om tijdelijk extra capaciteit beschikbaar te hebben is snel geregeld. Colocatie is een op product op maat, neem contact op met ons en vraag naar Erik of Chris naar de mogelijkheden.

Alticom Alticom Datacenters

Ook voor colocatie, als twin datacenter, zijn de mediatorens van Alticom zeer geschikt. Bij een twin datacenter is de spiegellocatie fysiek gescheiden van de primaire locatie. De kans op uitval wordt daardoor kleiner. Er is immers altijd een uitwijkmogelijkheid.

Wordt de afstand tussen de datacenters echter groter dan 30 kilometer, dan kan vertraging ontstaan in het datatransport en kunnen er problemen ontstaan bij de dataoverdracht tussen de twee datacenters.

Maar niet bij Alticom Datacenters. De torens staan namelijk altijd binnen een straal van 30 kilometer. Ideaal als colocatie dus.

Equinix Equinix

Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX) verbindt bedrijven wereldwijd met partners en klanten op basis van een platform van hoogwaardige datacenters. Deze datacenters omvatten dynamische ecosystemen en voorzien in de breedste keus uit netwerken. Meer dan 3.100 bedrijven op het gebied van cloud-diensten, digitale content en financiële dienstverlening hebben verbindingen naar meer dan 600 netwerkserviceproviders.

Deze bedrijven vertrouwen op Platform Equinix voor zakelijke groei, betere applicatieprestaties en de bescherming van hun belangrijkste digitale bedrijfsmiddelen. Equinix is actief in 35 strategische markten in Noord-Amerika, Europa en Azië. Het bedrijf investeert continu in zijn platform om groei bij klanten te ondersteunen.