Office 365

Heel uw werkplek in de cloud

Office 365 is een cloudservice van Microsoft die vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen combineert met professionele voorzieningen voor e-mail, gedeelde agenda’s, chat, videovergaderingen en het delen van bestanden.
Met Office 365 beschikt u over veilige, hoogwaardige tools voor een vast maandbedrag zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. U kunt sneller werken vanaf vrijwel elke plek, met het vertrouwde Office.
 

Gratis eBook

9 mythen over overstappen naar de cloud

Download het eBook om de voordelen van het overstappen naar de cloud te bekijken en de 9 mythen hierover te ontkrachten.

Gratis eBook
 
Office 365 is in meerdere varianten verkrijgbaar. Er zijn verschillende abonnementen, afgestemd op de grootte en behoeften van bedrijven:

Waarom Office 365?

  • Maandelijks abonnement
  • Flexibel uitbreiden of inkrimpen
  • Snelle installatie & implementatie
  • Altijd up-to-date
  • Overal, altijd en met elk device of browser toegang
  • Automatische back-up van uw Office 365 bestanden
  • Efficiënter en slimmer samenwerken

 

 

Je mailbox in de cloud

Overal waar je bent zijn je e-mails en contacten veilig beschikbaar. Je kunt er altijd bij; via Internet, mobiel of computer!

Zonder zorgen

Voor een vast bedrag in de maand heb je een eigen mailbox voor zakelijk gebruik. Door het huren van een mailbox, zijn er geen zorgen meere over backup, virus en spam. Alles is centraal geregeld op de server.

Beheren en delen

Beheer je agenda, contacten, bestanden en meer, allemaal in één omgeving. Deel gegevens gemakkelijk met je klanten, vrienden en familie.

Support

Technische ondersteuning, op elk moment van de dag. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en wij helpen u zo snel mogelijk een oplossing te vinden op uw vraag.

 

Genoemde prijzen zijn per gebruiker op basis van een jaarabonnement exclusief btw.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met DigiWorks.