Glasvezel buitenaf

Glasvezel in het buitengebied

Cogas Kabel Infra Buitengebied B.V. en CIF hebben de ambitie uitgesproken om niet alleen de inwoners van de kernen toegang te bieden tot het netwerk van de toekomst, maar ook de huishoudens en bedrijven in het buitengebied aan te sluiten op glasvezel. Hiervoor is de campagne Glasvezel buitenaf ontwikkeld.

Het bleek niet eenvoudig om deze ambitie te realiseren. De afstanden in het buitengebied zijn immers enorm en om glasvezel aan te leggen moet er veel gegraven worden. Toch is het Cogas Kabel Infra Buitengebied B.V. en CIF gelukt om een aanbod te ontwikkelen dat laagdrempelig en toegankelijk is voor iedereen! Een zeer aantrekkelijk aanbod, zo is gebleken. Cogas Kabel Infra Buitengebied B.V. en CIF zijn inmiddels druk bezig met de aanleg van glasvezel in verschillende gebieden.

Naast het abonnement voor televisie, internet en/of telefonie betaalt een klant een vastrechtvergoeding. Het bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd volgens de richtlijnen van het CPI (Consumenten Prijs Index). Omdat u dit via een automatische incasso betaalt, hoeft u hiervoor niets te doen. U blijf het bedrag betalen, zolang u een abonnement heeft. Er is één uitzondering op de regel. U kunt de mogelijkheid krijgen om het bedrag in één keer af te kopen. Als u hiervoor in aanmerking komt, dan heeft u hierover een brief ontvangen.

Aanmelden

WeServe

DigiWorks heeft gekozen voor een samenwerking met Weserve. Weserve is de Twentse aanbieder voor zakelijk glasvezel over Cogas FTTx. Bij Weserve kunt u zakelijk terecht voor een goede dienstverlening in combinatie met snelle abonnementen en standaard een vast IPv4 adres. Ook kunt u IP Telefonie en IP Televisie afnemen bij Weserve. Weserve levert televisie over haar netwerk. Wij maken ons hard voor en kunnen leveren aan de deelgebieden Vechtdal, Salland Noord, Salland Zuid, Wierden/Hellendoorn, Twenterand, Tubbergen, Hardenberg, Hof van Twente, Losser – deel Enschede & Hengelo, Aalten/Oost Gelre, Berkelland, Dinkelland – Oldenzaal – Borne, Haaksbergen – deel Enschede & Hengelo, Winterswijk, Bedrijven Berkelland, Bedrijven Salland en Bedrijven Winterswijk.

 

W3Serve           Glasvezel Buitenaf           Solcon