Pinnen

PinnenEen passende betaaloplossing

Een betrouwbare betaalautomaat zorgt ervoor dat klanten makkelijk en snel afrekenen.
Met een tevreden gevoel verlaten ze uw zaak en komen sneller bij u terug. Onze kennis en ervaring zetten wij dagelijks in om al onze klanten te voorzien van de best passende betaaloplossing. In diverse branches, met uiteenlopende diensten. Wij helpen u graag verder. Bijvoorbeeld met de volledige processing van uw transacties, de beste betaalbeleving voor uw klanten en de slimste betaalautomaten op uw locatie(s).

Betaalautomaten

U wilt uw betalingsverkeer goed en efficiënt regelen. Wij bieden voor elke vraag een passende oplossing. Zo kunt u los een pinautomaat kopen, of in combinatie met een servicecontract en breedband internetverbinding. Al onze betaalautomaten zijn gecertificeerd en ondersteunen contactloos betalen. Vanaf € 549,= verkrijgbaar.

Servicecontracten

Sluit bij ons een servicecontract af en u wordt bij een storing of vraag altijd snel door ons geholpen. Zo kunnen uw klanten eenvoudig bij u blijven betalen. De apparatuur is altijd voorzien van de nieuwste software; door software updates en onderhoud op afstand. Vanaf € 128,= per jaar.

PinnenTransactieverwerking